Helprintissä sinulla on mahdollisuus painattaa tuotteisiin ainut­laatuinen tuoksu­väri. Helprintissä sinulla on mahdollisuus painattaa tuotteisiin ainut­laatuinen tuoksu­väri. Helprintissä sinulla on mahdollisuus painattaa tuotteisiin ainut­laatuinen tuoksu­väri. Helprintissä sinulla on mahdollisuus painattaa tuotteisiin ainut­laatuinen tuoksu­väri.
Helprintissä sinulla on mahdollisuus painattaa tuotteisiin ainut­laatuinen tuoksu­väri.

Helprintissä sinulla on mahdollisuus painattaa tuotteisiin ainut­laatuinen tuoksu­väri.

Tämän mahdollistaa paino­koneessamme oleva modifioitu flekso­paino­yksikkö. Kyseisen flekso­paino­yksikön avulla tuotteita voidaan myös varioida, ja näin voidaan painaa esimerkiksi jälleen­myyjien logoja paino­konetta pysäyttämättä.


Monipuolisilla nitomolinjoillamme voidaan tuotteisiin lisätä erilaisia liit­teitä. Ne voivat olla perinteisiä stifti­liitteitä, kuten lisä­kannet, tai liima­tippa­liitteitä, kuten esimerkiksi kortit ja tuote­näytteet. Myös irto­liitteiden laittaminen tuotteiden sisälle on mahdollista.


Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös kokonais­valtaisen logis­tiikka­palvelun. Olemme jo pitkään toimineet yhteis­työssä useiden logistiikka-alan johtavien toimijoiden kanssa. Tämän ansiosta paino­tuotteet toimitetaan aina haluamaanne paikkaan sovitussa aikataulussa.