Hyvä palvelu on meille kunnia-asia. Hyvä palvelu on meille kunnia-asia. Hyvä palvelu on meille kunnia-asia. Hyvä palvelu on meille kunnia-asia.
Hyvä palvelu on meille kunnia-asia.

Hyvä palvelu on meille kunnia-asia.

Helprint Oy tarjoaa asiakkailleen Pohjois-Euroopan tehokkaimmat ja laajimmat painoviestintäresurssit. Mikkelissä sijaitseva Helprint on neljän syväpainokoneen painolaitos. Painotuotteet viimeistellään tehokkaassa sitomossamme. Markkina-alueenamme on Suomen lisäksi Pohjoismaat, Venäjä ja Iso-Britannia. Toimimme aina lähellä sinua, omalla kielelläsi.


Valmistamme asiakkaillemme syväpainomenetelmällä muun muassa aikakauslehtiä, myyntiluetteloita ja mainospainotuotteita. Tuotan­to­ta­pamme mahdollistaa suurtenkin painosten tehokkaan toteut­ta­misen. Asiakkaitamme ovat eri maissa toimivat johtavat aika­kaus­lehdet, vähittäis­kaupan ketjut sekä yritys- ja asiakas­viestinnän tekijät. 


Toimintatapamme on aina asiakaslähtöinen, ja siksi otammekin palve­luissamme aina huomioon erityistarpeesi ja etsimme juuri sinulle sopivat ratkaisut. Jos olet jo Helprintin asiakas, tiedätkin, että hyvä palvelu on meille kunnia-asia.