Med Helprints djuptryckteknik kan storleken på trycksaken varieras nästan steglöst. Med Helprints djuptryckteknik kan storleken på trycksaken varieras nästan steglöst. Med Helprints djuptryckteknik kan storleken på trycksaken varieras nästan steglöst. Med Helprints djuptryckteknik kan storleken på trycksaken varieras nästan steglöst.
Med Helprints djuptryckteknik kan storleken på trycksaken varieras nästan steglöst.

Med Helprints djuptryckteknik kan storleken på trycksaken varieras nästan steglöst.

Den höga kvaliteten hos djuptrycksaker och de glödande färgerna uppnås med hjälp av diamantgraverade, kromade cylindrar med vars hjälp tryckfärgen överförs till pappret. Graveringen sker snabbt: cylindrarna är klara för användning bara tre timmar efter att materialet har anlänt till Helprint. Cylindrarna används i Helprints rotationstryckpressar som representerar den allra senaste tekniken. De fyra tryckmaskinerna i St. Michel garanterar att kunden alltid får sina produkter på utsatt tid.Djuptryckscylindrarna har ytbehandlats med koppar, där gravyrmaskinens graveringsdiamanter arbetar in materialet i form av rasterkoppar. De graverade cylindrarna ytbehandlas före tryckningen med krom, vilket gör ytan hållfast.

För varje ark tillverkas åtta cylindrar med en livslängd av upp till 20 miljoner cylindervarv. Därför kan vi trycka stora partier på flera miljoner exemplar med samma cylindrar. Även om partiet är mindre kan vi ändå dra nytta av den höga kvaliteten och de fylliga färgerna hos djuptrycket. Med Helprints djuptryckteknik kan storleken på trycksaken varieras nästan steglöst. Storleken kan varieras mellan formaten A5-A3.

En personligt utformad trycksak skiljer sig från mängden och fångar effektivt betraktarens blick.