Hos Helprint har du möjlighet att låta trycka dina produkter med en unik doftfärg. Hos Helprint har du möjlighet att låta trycka dina produkter med en unik doftfärg. Hos Helprint har du möjlighet att låta trycka dina produkter med en unik doftfärg. Hos Helprint har du möjlighet att låta trycka dina produkter med en unik doftfärg.
Hos Helprint har du möjlighet att låta trycka dina produkter med en unik doftfärg.

Hos Helprint har du möjlighet att låta trycka dina produkter med en unik doftfärg.

Hos Helprint har du möjlighet att låta trycka dina produkter med en unik doftfärg. Detta är möjligt med hjälp av en modifierad flexotryckenhet som är integrerad i tryckmaskinen. Med hjälp av flexotryckenheten kan vi också införa variationer hos trycksakerna och på så sätt t.ex. trycka olika återförsäljares logotyper utan att stanna tryckmaskinen.

I vår mångsidiga klammerlinje kan vi utrusta produkterna med olika bilagor. De kan bestå av traditionella stiftbilagor som extra pärmar eller av limdroppsbilagor som kort och produktprov. Vi kan också placera in lösa bilagor i produkten.

Vi erbjuder också våra kunder en logistisk helhetslösning. Vi har redan länge samarbetat med ett flertal ledande aktörer inom logistikbranschen. Tack vare detta samarbete levereras trycksakerna alltid till önskad plats vid överenskommen tid.